Wysłany: 22 Maj 2009, 12:39 ZMIANA TERMINU UROCZYASTOŚCI WRĘCZENIA ORDERU UŚMIECHU
Witam,
Z przykrością informujemy, że z przyczyn niezależnych od nas, planowana uroczystość wręczenia Orderu Uśmiechu Profesorom Mollom zastaje przesunięta na jesień.
Zmiana terminu jest niestety konieczna ze względu na brak możliwości dotrzymania terminu przez Kapitułę Orderu, która w ostatniej chwili poinformowała nas o zmianach.
Po rozmowach, w których prosiłam o podtrzymanie terminu, doszliśmy do wniosku, że organizowanie tak pięknej uroczystości bez należytej oprawy ze strony Kapituły bardzo zubaża doniosłość wydarzenia. Dlatego, dostosowując się do Kapituły, podjęliśmy decyzję o przeniesieniu terminu na jesień. Po uzgodnieniu nowego terminu poinformujemy o nowej dacie uroczystości.
Poniżej wklejam maila jakiego otrzymałam od Kapituły.
Pozdrawiam serdecznie jednocześnie dziękując wszystkim, którzy do tej pory pomagali w przygotowaniach.
Katarzyna Parafianowicz
-----Original Message-----
From: Maria Barbara Kolago [mailto:barbara.kolago@post.pl]
Sent: Thursday, May 21, 2009 3:42 PM
To: Katarzyna Parafianowicz
Subject: Re: Z Miedzynarodowej Kapituły Orderu Uśmiechu
Szanowni Państwo,
z przykrością zawiadamiam,iż ze względu na niemożność skompletowania
delegacji Międzynarodowej Kapituły Orderu Uśmiechu na odznaczenie Orderem
Uśmiechu Państwa Moll w dniu 6 czerwca br proponujemy przesunięcie tej
uroczystości na termin późniejszy,już po wakacjach.
W tej sprawie proszę o kontakt ze mną.
Przesyłam pozdrowienia
Barbara Kolago - sekretarz Kapituły
_________________ Fundacja Serce Dziecka
im. Diny Radziwiłłowej
KRS 000266644
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum